유방염, 어떻게 관리하고 있습니까? How do you manage dairy mastitis?
유방염, 어떻게 관리하고 있습니까? How do you manage dairy mastitis?
1. 유방염이란 ?
여러가지 미생물이 유선조직에 염증을 일으키는 것, 유량 감소, 유질저하, 발열, 식욕감퇴 등의 증세를 나타내며 심한 경우에는 젖소로서의 기능을 상실할 뿐 아니라 폐사되는 위기에 처하게 된다.
2. 유방염의 발생 및 전염 원인
●비위생적인 사육환경(우사불결, 정기소독 미실시, 깔짚교체 미비등) ●불균형한 사료 급여 및 비타민, 미네랄 원소의 부족 ●사료 급변 및 중독 ●건유기 항생제 치료 및 건유직전, 분만전후 침지소독 미실시 ●분만 위생관리 불결 ●높은 진공압 착유나 불안정한 진공압 착유(빠른속도의 착유(65회/분 이상) ●고무라이너의 정기적인 교체 미흡 ●비위생적인 착유기 사용 ●착유자 위생관리 불량 ●유방 세척 수건 개체별로 구분하지 않음으로 인한 유방염 전파 ●착유후 유두 침지 및 분무소독 미실시
순수 이산화염소가 미국 가축에게 어떤 도움이 되나요?
가축 사육에는 식수에 대한 깨끗한 접근이 필요합니다. 가축의 질병을 예방하는데 도움이 될 뿐만 아니라 우유 및 육류 수확량의 품질을 높이는 데 도움이 되기 때문입니다. 그러나 축산업에서 깨끗한 수원에서 물을 얻음에도 불구하고 파이프 라인, 식수용 물통 또는 물 탱크에서 물의 박테리아 오염이 있을 수 있습니다. 대장균(E.coli), 슈도모나스(Pseudomonas), 장구균(Enterococci), 대장균군(Coliforms)과 같은 병원체로 인한 이러한 오염은 물을 마시는 동물을 병들게 할 수 있습니다. 미국에서 고도로 정제된 순수 이산화염소 물에서 병원균을 제거하고 물 저장 시스템에서 단단한 표면 위생 및 생물막 제거를 보장할 수 있는 것입니다.
낙농 산업을 위한 이산화염소(ClO 2 )의 이점
캐나다의 작은 낙농장에서 150마리의 젖소를 대상 으로 미국에서 순수이산화염소를 사용하여 테스트를 수행했을 때 생산된 우유의 체세포수가 14일 이내에 250,000에서 147,000으로 떨어졌습니다. 우유의 체세포 수가 더 많다는 것은 소에서 병원체에 의해 유발된 감염의 심각성을 나타냅니다. 이러한 결과는 유제품에 대해 더 나은 우유 가격을 얻었습니다.
또 다른 낙농 작업장에서는 젖소의 식수를 통해 우유 생산량이 증가했습니다(하루 2리터 및 3리터). 또한 약 970마리의 젖소가 소비하는 물의 양이 6주 이내에(97,000리터/일에서 102,000리터/일로) 증가하는 것으로 관찰되었습니다. 이 모든 것이 BST(소 성장 호르몬)를 사용하지 않고 달성되었습니다.
위의 두 가지 테스트는 젖소가 소비하는 깨끗한 식수가 우유의 품질과 생산량에 유익한 영향을 미친다는 것을 분명히 보여줍니다. 즉, 유제품에 대한 더 나은 수익이 달성되었습니다.
ClO 2 용액 의 다른 이점
이산화염소 용액이 수질 위생, 특히 가축 사육에 사용될 때 더 나은 품질의 우유 생산 측면에서 이점을 볼 수 있습니다. 다른 이점은 다음과 같습니다.
-생물막 또는 슬라임 축적 방지 또는 제거
-수원의 병원균 파괴
-물을 운반하거나 저장하는 장비의 부식 방지
-사료 전환율 증가
-물 소비 증가
-향상된 동물 건강
-가축의 질병 및 사망률 감소
-물이나 사료의 영양 품질에 영향을 미치지 않음
-2~10의 넓은 pH 범위에서 효과적
결론
이산화염소 공급업체에 대한 수요가 많은 것은 이유가 없습니다. 공급업체가 공급하는 화합물은 더 나은 품질의 수확량 측면에서 축산업을 변화시킬 수 있는 능력이 있기 때문입니다.
What is Mastitis?
Various microorganisms cause inflammation in mammary tissue, decrease in milk flow, decrease in oil quality, fever, loss of appetite, etc. In severe cases, not only do they lose their function as dairy cows, but they are in danger of being killed.
2. Occurrence and contagious causes of mastitis ● Unsanitary breeding environment (unclean cattle, lack of regular disinfection, poor litter replacement, etc.) ● Unbalanced feeding and lack of vitamins and minerals ● Sudden change and poisoning of feed ● Antibiotic treatment during dry period and no immersion disinfection just before drying and before and after childbirth ● Irregular childbirth hygiene management ● High vacuum pressure milking or unstable vacuum milking (high speed milking (65 times/min or more) ● Lack of regular replacement of rubber liners ● Use of unsanitary milking machine ● Poor hygiene management of milkers ● Individual breast wash towels Propagation of mastitis due to non-categorization ● Failure to immerse teats and spray disinfection after milking ● Lack of optimal disinfectant
How does pure chlorine dioxide help US livestock? Livestock breeding requires clean access to drinking water. This is because it not only helps prevent diseases in livestock, but also helps to improve the quality of milk and meat yields. However, despite obtaining water from clean water sources in livestock farming, there may be bacterial contamination of the water from pipelines, drinking cisterns or water tanks. This contamination with pathogens such as E.coli, Pseudomonas, Enterococci, and Coliforms can make drinking water animals sick. In the USA, highly purified pure chlorine dioxide water can remove pathogens and ensure hard surface sanitation and biofilm removal in water storage systems.
Benefits of Chlorine Dioxide (ClO 2 ) for the Dairy Industry When tested in the United States using pure chlorine dioxide on 150 cows on a small dairy farm in Canada, the somatic cell count in the milk produced dropped from 250,000 to 147,000 within 14 days.A higher somatic cell count in milk indicates the severity of the infection caused by the pathogen in the cow. These results resulted in better milk prices for dairy products.In another dairy operation, drinking water from cows increased milk yield (2 and 3 liters per day). It was also observed that the amount of water consumed by approximately 970 cows increased within six weeks (from 97,000 liters/day to 102,000 liters/day). All of this was achieved without the use of bovine growth hormone (BST).The above two tests clearly demonstrate that clean drinking water consumed by cows has a beneficial effect on milk quality and yield. In other words, better returns on dairy have been achieved.
Other Benefits of ClO 2 Solutions
Benefits can be seen in terms of better quality milk production when chlorine dioxide solutions are used in water hygiene, especially in livestock breeding. Other benefits include:
- Prevent or eliminate biofilm or slime accumulation
- Destruction of pathogens in water sources
- Corrosion protection for equipment that transports or stores water
- Increased feed conversion rate
- Increased water consumption
- Improved animal health
- Reduce disease and mortality of livestock
- Does not affect the nutritional quality of water or feed
- Effective in a wide pH range of 2 to 10
conclusion There is no reason for the high demand for chlorine dioxide suppliers. Because the compounds supplied by our suppliers have the ability to transform the livestock industry in terms of better quality yields.
●Sterilization of drinking water, feed, and transport equipment for general animals
① Sterilize animal drinking water with 1PPM.- Dilute VIRUSZERO 1PPM in clean water and supply. (1 ton water + VIRUS ZERO 166ml / 6000:1) ② When sterilizing feed or hay, dilute it with 2PPM, spray it like a mist, and dry it well. (Water 20L + 3000:1) ③ Open the lid of the VIRUS ZERO undiluted solution bottle in the feed storage warehouse and place it in a corner to prevent infection such as green mold in the feed. (About 2 bottles of 1000mL per 100m²) ④ Disinfect the space inside the barn, and use it after diluting it with 50PPM for transportation equipment (trucks, ships), worker clothes, and shoes. (Water 20L + VIRUS ZERO 166mL/ 120:1 / Once a day / Space disinfection is based on 500㎡)
•It is recommended to spray in the form of a fine mist spray as much as possible.
•There is no harm in touching animals directly.
•During the epidemic period, use one more time per day.
● Sterilization of fish
① Sterilization of fish farms.
ⒶThe bottom of the fish farm should be cleaned and maintained whenever possible.
ⒷVIRUSZERO input to fish farm water
⃝For relatively clean water or always flowing fish farms: 0.5~1PPM. (1 ton water + 83mL~166mL) ⃝Medium water condition: 2~3PPM. (1 ton water + 330mL~500mL) ⃝Relatively poor water condition: 4~5PPM. (1 ton water + 660mL~830mL)
②At the time of shipment of fish : If the fish is immersed in water diluted with 1PPM for about 10 seconds before shipping, the freshness of the fish is doubled and the odor is removed. < *A type of fish farm where a certain amount of water continuously flows in and out can be operated by installing a metering pump at the inlet.>
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